رتبه های برتر کنکور

نويسنده: شاهد ازنا دو شنبه 6 بهمن 1393برچسب:,ساعت11:27

کسب رتبه های برتر کنکور سال 1393 را به جامعه فرهنگی

و دانش آموزان تلاشگر و خانواده های محترمشان تبریک میگوئیم

 

عرفان اکبری                محمد خدابخشی             علی پهلوانی

رشته علوم تجربی             رشته علوم تجربی                  رشته علوم تجربی

دندانپزشکی-همدان           دندانپزشکی-اصفهان              علوم پزشکی-خرم آباد

 

 

یاسین احمدی             علیرضا منصوری                سید مصطفی حسینی

رشته علوم تجربی            رشته علوم ریاضی                  رشته علوم ریاضی

داروسازی-همدان            مهندذسی برق قدرت-تهران      مهندسی مواد-صنعتی اصفهان

 

 

مسعود جانبزرگی         مهدی کشاورز                  امیر درخشان

 رشته علوم ریاضی          رشته علوم ریاضی                    رشته علوم ریاضی

هنر-اصفهان                   مهندسی برق-اهواز                  نفت آبادان

 

 

یاسین حیدری

 رشته علوم ریاضی

مهندسی هواپیما-دانشکده هوایی تهران

 

 

ادبیات و قرابت معنایی

نويسنده: شاهد ازنا جمعه 17 آبان 1392برچسب:,ساعت19:37

درس ادبیات اولین درس دفترچه‌ی آزمون‌ است و شاید همین موضوع باعث شود که درباره‌ی این درس نگرانی خاصی داشته باشید.

از بین بردن این نگرانی و تبدیل آن به انگیزه برای این‌که ابتدایی‌ترین درس را خوب بزنید و یک شروع موفق داشته باشید، روی نتیجه‌ی آزمون شما تأثیر بسزایی خواهد گذاشت.

ادبیات درسی موضوعی است؛ یعنی سؤالات مطرح‌شده از این درس شامل مباحث متنوعی مانند معانی کلمات، آرایه‌های ادبی، قرابت معنایی و ... است. باید ابتدا نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید؛ برای مثال ممکن است در معانی کلمات قوی عمل کنید اما با قرابت معنایی مشکل داشته باشید. قدم اول را بردارید و مشخص کنید در چه موضوعاتی ضعف یا قوت دارید.

قدم دوم این است که نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کنید؛ یعنی در مورد روش‌هایی که برای یک مبحث به کار برده‌اید و موفق شده‌اید فکر کنید و آن روش را به باقی مباحث نیز تعمیم دهید.

قدم سوم این است که از مبحثی که مشکل دارید زیاد تست کار کنید.

قرابت معنایی جزء مواردی است که دانش‌آموزان فکر می‌کنند برای بهتر شدن در آن راه‌حلی وجود ندارد. اگر می‌خواهید در این مبحث مشکلتان برطرف شود به نکات زیر توجه کنید:

1. ابتدا درک ادبی خود را بالا ببرید. برای انجام این کار از کتاب زرد عمومی (فقط تست‌های قرابت معنایی آن را بزنید) یا از کتاب‌های خاص قرایت معنایی استفاده کنید.

2. تمام ابیات کتاب درسی را از نظر مفاهیم و معانی آن مورد بررسی دقیق قرار دهید.

3. گاهی وجود بعضی از کلمات در یک بیت می‌توانند تا حد زیادی به فهمیدن معنی آن بیت کمک کنند؛ زیر این کلمات را خط بکشید.

4. برای هر تست ادبیات در کنکور به طور میانگین 43 ثانیه وقت دارید. ابتدا صورت تست را به طور کامل مطالعه کنید. اگر 30 ثانیه وقت آن تست را به درک درست از آن بیت اختصاص دهید با 13 ثانیه‌ی باقی‌مانده به جواب خواهید رسید.

5. هر بیتی را که می‌بینید (تست‌های آزمون یا هر منبع دیگری) که با بیتی از کتاب درسی شما قرابت معنایی دارد در کتاب درسی و کنار آن بیت یادداشت کنید. اگر نگران نداشتن فضای کافی در کتاب هستید از یک دفترچه‌ی یادداشت استفاده کنید و در آن ابیات مرتبط با هم را بنویسید.

 

نکاتی برای یادگیری بهتر قواعد درس عربی

نويسنده: شاهد ازنا جمعه 17 آبان 1392برچسب:,ساعت19:35

1) قواعد درس عربی را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید و سعی کنید با مطالعه‌ی دقیق مثال‌ها مطالب را در ذهن خود تثبیت کنید. ممکن است شما از چند منبع برای مطالعه استفاده کنید اما خلاصه‌برداری را فراموش نکنید.

2) کتاب عربی طوری طراحی شده است که متن هر درس منطبق با قواعد همان درس است. به طور مثال اگر درس ششم سال سوم مبحث مستثنی دارد، حتماً در متن درس موارد بسیاری در این زمینه به کار برده شده است. سعی کنید قواعدی را که یاد گرفته‌اید در متن درس پیاده کنید. با این کار مبحث صرف و نحو را تمرین می‌کنید.

3) تمرین‌های کتاب را جدی بگیرید و بدون کمک از جزوه‌ی معلم، خودتان حل کنید. سعی کنید اشکالاتی را که در یادگیری شما اتفاق افتاده است در این مرحله رفع کنید.

4) تست بزنید و فراموش نکنید که در درس عربی تست زدن نقش مهمی را ایفا می‌کند. تسلط بر نکات این درس با تست زدن فراهم می‌شود. حتماً چهار گزینه را بررسی کنید و بعد پاسخ صحیح را انتخاب کنید. پاسخ تشریحی هر تست را با دقت بررسی کنید، حتی اگر به سؤالی پاسخ صحیح داده‌اید. حتماً در قالب تست‌ نکات جدیدی را یاد خواهید گرفت که می‌توانید به خلاصه‌برداری مرحله‌ی اول خود اضافه کنید.

5) مرور خلاصه‌ها و تست‌های نشان‌دار در پریادگیری شما سهم بسزایی دارد. مرور را فراموش نکنید.

 

دیگه از کندخوانی خسته شدم...

نويسنده: شاهد ازنا جمعه 17 آبان 1392برچسب:,ساعت19:22

 

 

 

 

 

 

آیا تا به حال برای شما پیش آمده که برای مطالعه دروس حساسیت بیش از اندازه ای ازخود نشان دهید؟


یا اینکه مثلا برای مطالعه یک یا دو صفحه از کتاب درسی ساعت ها وقت صرف کنید؟

یا پیش خودتان بگوئید " من تا این یک صفحه را یاد نگیرم از آن رد نخواهم شد"؟

در زندگی روزمره انسان وسواس های مختلفی وجود دارد اما وسواس مطالعه یکی از چالش های بزرگ برخی از دانش آموزان است که همیشه سبب

کاهش انگیزهو اعتماد به نفس و عدم سرعت مطالعه دانش آموز می شود.

وسواس به هرعملی که انسان نسبت به آن حساسیت بیش از اندازه داشته باشد وتا آنرا دفعات مکررتکرار نکند، ذهنش آرام نمی گیرد..

برای اینکه بتوانید از این وضعیت خارج شوید کافیست موارد زیر را رعایت کنید:

1. قدرت تشخیص خود را بالا ببرید و مباحث و نکات مهم درسی را خودتان تشخیص دهید.

2. بیشتر بر روی همان مباحث و نکات مهم تکیه کنید و به عنوان اولویت قرار دهید تا خیالتان راحت شود که توانسته اید مباحث مهم را مطالعه کنید.

3. هرگز هنگام مطاله برگشت نداشته باشید یعنی دوباره خوانی نکنید.مرور وقت خاص خودش را دارد شما باید مرور مطالب را در وقت مناسب خودش انجام دهید.

4. سوالات و مباحثی را که یاد نگرفته اید علامت گذاری کنید یا زیر آنها خط بکشید تا هنگامی که می خواهید مطالعه کنید دوباره سراغ آن مطلب بروید و مطالعه

دوبددوباره آن در آینده برایتان در اولویت باشد.

5. مطلبی را که حس می کنید یاد نگرفته اید به صورت ذهنی و بدون آنکه به کتاب یا منبع مطالعه نگاه کنید، روی یک برگه سفید یادداشت کنید تا متوجه شوید که در کدام قسمت ضعف دارید.

6. اراده خود را قوی کنید و به خودتان بگویید که "من این مطلب را حتما یاد گرفته ام بس است دیگر این قسمت را مطالعه نخواهم کرد".

 

سوالات مهم را شناسایی کنید

نويسنده: شاهد ازنا جمعه 17 آبان 1392برچسب:,ساعت19:15

 

 

یکی از مهم ترین کارهایی که می شود برای افزایش تعداد سوالات درست در آزمون ها داشت شناسایی سوالات مهم است ، زیرا این سوالات در درون خود به چند مبحث اشاره میکنند .

یکی از منابعی که می تواند به شما کمک بسیاری کند ، کتاب های پرتکرار می باشد زیرا این کتاب ها تعداد دفعات تکرار سوالات را مشخص کرده پس می توان نتیجه گرفت سوالاتی که به دفعات تکرارشان بیشتر است مهم تر نیز هستند .

سعی کنید برنامه مطالعاتی خود را طوری بنویسید که هر شب تعدادی از سوالات کتاب های پر تکرار را تمرین کنید و بر تسلط خود بیافزاید و همچنین به شما توصیه میکنیم که سوالات ههر آزمون را به طور کامل بررسی کنید زیرا این سوالات از اهمییت بالایی برخوردارند و نکاتی را که شامل می شوند می تواند به شما کمک بسیار بکند .

یکی از ویژگی نفرات برتر این است که میتوانند سوالات مهم را تشخیص دهند و با تعداد بالای تست و تمرین هایی که حل می کنند به این مهارت میرسند .



شما نیز مطمئن باشید که میتوانید به راحتی سوالات مهم را شناسایی کنید به این شرط که تعداد سوالاتی را که در طول روز تمرین میکنید افزایش دهید.

 

موفقیت در کنکور خیلی دور خیلی نزدیک!

 

 

برای یک لحظه چشمانتان را ببندید و فکر کنید که یکی از رتبه‌های تک‌رقمی کنکور سال 93 هستید. چه حسی به شما دست می‌دهد؟ حس موفقیت، احساس غرور، حس برتری، حس برنده شدن و حس...؟

موفقیت حس خوشایندی است که همه دوست دارند آن را تجربه کنند. وقتی تصمیم به انجام کاری می‌گیریم، به تنها چیزی که فکر می‌کنیم، نتیجه‌ی آن کار است و چه نتیجه‌ای بهتر و لذت‌بخش‌تر از موفقیت!

موفقیت در کنکور نه خیلی نزدیک است و نه خیلی دور. با سپری شدن زمان، فاصله‌ی میان تصمیم و نتیجه کم‌تر می‌شود. تلاش، مرز میان تصمیم و موفقیت است. اگر از همین امروز تصمیم بگیرید که خوب تلاش کنید، خوب درس بخوانید، مسیر مشخصی برای موفقیت انتخاب کنید و حرکت پیوسته و روند رو به رشدی داشته باشید، فاصله‌ی میان تصمیم و نتیجه را بهتر و با برنامه‌تر و هدفمندتر طی خواهید کرد و به موفقیت نزدیک و نزدیک‌تر خواهید شد؛ ولی اگر فکر کنید که زمان زیادی تا کنکور باقی مانده است و برنامه‌ریزی مشخصی برای موفقیت در کنکور نداشته باشید، مطمئناً مسیر را درست طی نخواهید کرد و زمان خیلی سریع‌تر از آن‌چه تصورش را می‌کنید، سپری خواهد شد و از موفقیت دور خواهید شد.

در انتخاب مسیر موفقیت دقت کنید، در پیمودن مسیر تجربه کسب کنید و از هر موفقیت کوچکی که به دست می‌آورید، انگیزه بگیرید و با انرژی بیش‌تری حرکت کنید. زمان را از دست ندهید و همواره تلاش کنید. چه‌بسا در آینده‌ای نه‌چندان دور، یکی از رتبه‌های برتر کنکور شدید و از حس خوب موفقیت خودتان گفتید

 

    صفحه قبل 1 صفحه بعد

گالري تصاوير